Trust if only it's enough...

15 Ağu 2008

Nefret edilesi, Dövülesi, Uzaklaşılası İnsanlara bir örnek...neymiş her mekanda insan çay içerse o insan kalite yoksunuymuş...

O şahısın yazısı 'ülkenin kültüründen midir, havasından suyundan mıdır nedir, her ortama oturduğunda çay söyleyerek hem ortamın genel kalitesini düşüren hem de aurasına negatif puan getiren böyle vatandaşlar vardır. bu insanların hiç kaliteli seçim portföyü yok. zaten bu herifçioğulları olmasa "abe çay dökeem mi?" diyerek size sokulan frapan çaycıların sektörü oluşmazdı.hayır, bi' şey değil; insanı her yerde de taciz ediyorlar genel alt kültürün yaptığı seçimleri sizin de yapacağınızı varsayan çay sorgularıyla. vapurda ne zaman kitap okusam usulca yanıma sokuluarak konsantremi de sikip atıyorlar. ben genelin kalitesiz seçimlerinden dolayı rahatsız edilmeye mecbur muyum lan?! o çayı höpürdeterek ve o boktan çay kaşığıyla tın tın tın diye karıştırarak gürültü kirliliğine, artık her daim çay içmekten sararmış dişleriyle de görüntü kirliliğine sebep oluyorlar. kesinlikle çok grotesk bir sahne.aslında o kadar da snob değilimdir ama kız arkadaşım mazallah bi' yerde oturduğumuzda çay seçimi yapsa sikime sürmem; utancımdan terk ederim valla. hiç hazzetmem böyle kalitesiz insanlarla aynı mekanda bulunmaktan.´... ÇEMKİRİN HADİ !!!

2 yorum:

Adsız dedi ki...

her mekanda çay içerim kardeşim..tabii eğer varsa ve mümkünse! bu kalite düşürme işine gelince böyle düşünen arkadaşa rahatlatıcı bi tavsiyem var heryerde s.suyunu iç diyorum ..saygılar..

little things dedi ki...

her mekanda kıçımın espressosunu sütlü nescafesini abidikgübidik şeyleri içse kaliteli olur ama!ulan kalite denen şey bu kadar kolay kazanılıyorsa(mekanlarda egzantrik,pahalı şeyler içmekle vs..)herkes kaliteli ozaman.(her mekanda çay iğçmeyen insan modeli bile).bukadar kıt bi zeka ancak böyle düşünebilir zaten.bunu ancak benim oyum dağdaki çobanla bir mi diyebilen aptal manken aysun kayacımıdır nedir ancak onun gibi gereksizler söyleyebilir.anlayamıyorlar ,bazılarının onlardan daha şansız olduğunu,doğduğunu.(maddi açıdan)kiminin kalitesi ayda bir evine et girmesidir kimi bunu bile bulamayabilir.ne yani bu insanlar ,baba paralarıyla günde on tane mekanda egzantrik şeyler yiyip içenlere göre mi kalitesiz?kalite cebinin şişkinliği değildir.cebin ağzına kadar dolu olsun ama o kafanın içi insanları bu şekilde yargılayabilcek kadar boşsa al o kaliteyi süper değişik içeceğine ban ban ye gerizekalı!!

VE/VEYA